Despre noi

Plăcinte, copturi, prăjituri și torturi gustoase și sănătoase, născute din respect pentru tradiție și oameni.

Povestea noastră

O afacere coaptă din dorul de casă.

Misiunea noastră

Născute din respect pentru tradiție și oameni,
plăcintele și prăjiturile noastre sunt gustoase și sănătoase.

Povestea Cuptorului

”Atelierul cu bunătăți, ca la mama acasă.”

A fost odată ca niciodată, pe un picior de plai, pe-o gură de Rai, un oraş Soroca, unde bucatele erau făcute cu grijă și cu iubire tot timpul.

Acolo m-am născut eu. Bucatele tot așa sunt create și în ziua de azi, doar că eu nu mai sunt acolo. Mi-am plămădit o viaţă şi o familie în Târgul Ieşilor, în Copou. Şi cum am fost crescută şi iubită într-o casă de oameni gospodari, am învăţat să-mi placă munca şi bunătăţile.

Când ştii ce-i bunişorul, parcă nu-ţi mai vine să mănânci orice, ca să nu mai spun de ceea ce le dai copiilor. Cu 3 năzdrăvani în casă, am mare grijă ce le pun pe masă. Femeia hotărăşte ce se mănâncă într-un bordei.

Aşa că, am început să gătesc mai mult şi mai bine şi când am văzut că am început să fiu lăudată, ba să mai şi câştig concursuri, am zis eu… ”Ce-ar fi să gătesc pentru mai multă lume bunătăţi moldoveneşti, aşa cum am învăţat de la Babusea Marusea, Nana Lida, Naşa Niuta şi mai ales de la mămica mea, că aşa-i spun şi acum: “mămica” şi zâmbesc.”

Apoi, ingrediente bune găsesc şi aici în piaţă, iar reţetele le-am adus în traistă. Şi mi-am găsit un locşor mic, unde să prindem primele rădăcini şi mai departe: Doamne binecuvântează!

Noi am deschis porţile şi am pornit cuptoarele. Harnici suntem 70, facem treabă cu simţul răspunderii, ca să meargă sfoara-n târg că suntem gospodar, căci aşa vrem să ştie lumea de noi. Lucrăm aşa cum se cuvine, bine faţă de noi, faţă de voi şi corect faţă de natură.

Zestre

”Atelierul cu bunătăți, ca la mama acasă.”

■ Rețetele din portofoliu sunt originare din toată zona Moldovei.

■ Pentru a obține produsul original, respectăm toate etapele procesului de producție.

■ Pentru a avea certitudinea unor copturi gustoase și sănătoase, folosim ingrediente naturale, atent selecționate.

■ Furnizorii pe care i-am ales sunt preponderent locali, pentru a beneficia de cele mai proaspete ingrediente și pentru a ajuta comunitatea locală.

■ Suntem devotați crezului nostru, ce ne amintește de obligația față de copiii noștri, de a le aminti și a le transmite valorile noastre strămoșești.

Știai că?

Zilnic folosim 1000 de ouă marcate cu cifra 2, 1 și 0. Folosim ouă provenite de la găini crescute în sisteme cage-free (fără cuști), de la furnizori autorizați.

Cerere ofertă
Tort de Nuntă

Cerere ofertă
Candy Bar Glazurai

Cerere ofertă
Candy Bar Tradițional