Ce trebuie să știi despre noi

Nu știm alții cum sunt, dar nouă tare ne plac bunătățile pregătite după cum e obiceiul locului.

svg/abstract-4 Created with Sketch.

Știai că

În laboratorul nostru se folosește exclusiv unt de 80-82% grăsime?

Iar în post acesta este înlocuit în produse de post cu ulei și unt de cocos?
svg/abstract-6 Created with Sketch.

Știai că

Există gelatină vegetală, pe care o folosim în produsele de post?

Spre exemplu, pectina (extrasă din cotoare de gutui, mere și pere și alte tipuri de fructe) și agar-agar (extras dintr-un tip de alge)?
svg/abstract-2 Created with Sketch.

Știai că

Într-un laborator artizanal de cofetărie se folosesc zeci de tipuri de ciocolată?

În total noi folosim peste 300 de kg/lună.
svg/abstract-3 Created with Sketch.

Știai că

Într-o lună obișnuită la Cuptorul Moldovencei se consumă peste 1000 de L de frișcă din smântână?

Peste 10.000 de ouă și peste 500 de kg de unt?
svg/abstract-1 Created with Sketch.

Știai că

Crema de vanilie este cel mai perisabil tip de cremă, cu un termen de valabilitate de doar 24 de ore?

Iată de ce noi, la Cuptorul Moldovencei nu mai producem eclere și tarte cu fructe pe perioada verii.