Diplomat, un dulce copilăros de bun!

Am căutat în amintiri un desert care să ne bucure inima, la fel ca în vremea fără griji a copilăriei.  Și l-am găsit, este prăjiturica Diplomat! Cu cremă fină din frișcă, fructe și un blat pufos este o prăjiturică tare apreciată în zilele călduroase de vară.

Prăjiturile sunt o bucurie a sufletului, iar noi, la Cuptor, le plămădim cu drag, migală și bineînțeles din ingrediente naturale pentru a îndulci inima celor mici și celor mari. 

Diplomat de la Cuptorul Moldovencei

Rețeta este de la doamna Mărioara, prima angajată a Cuptorului. Am regăsit-o, am făurit-o și, în luna iunie, se poate savura cu poftă în fiecare locație a Cuptorului. 

Făurită cu migală și ceva mai multă dragoste, cu blat aromat, pufos ca un nor de vară, crescut în tihnă, aromat de compotul de fructe și smântâna naturală transformată cu grijă în frișcă, prăjitura Diplomat de la Cuptor spune povestea dulce a copilăriei noastre.

Prăjitura Diplomat de la Cuptorul Moldovencei

Multe sunt de spus despre această diafană prăjiturică, însă cum nu-i timp de stat în loc, dragă om bun, te invit la Cuptor să îți îndulcești inima și să îți aduci aminte de gustul bun, bunuț al copilăriei tale! 

Îmi poți da de veste îndată ce te hotărăști și online!

Din inimă, cu bucurie! ❤

Moldoveanca

Cerere ofertă
Candy Bar de Poveste

Cerere ofertă
Candy Bar Mic

Cerere ofertă
Candy Bar Tradițional