De la Soroca la Iași
svg/abstract-4 Created with Sketch.

Principalul obiectiv este să creștem volumul de producție, păstrând totodată calitatea și atenția către client. Vom reuși acest lucru prin deschiderea unui nou laborator. Vom avea astfel două laboratoare: unul complet utilat, care va produce produse de cofetărie în Păcurari și un laborator nou, specializat pe produse de patiserie, într-o nouă locație, care va avea și un magazin de desfacere — a menționat Nicoleta Hrițcu

Moldoveanca avea drept scop deschiderea unei plăcintării la Iași încă din 2006. „Doar că ideea Cuptorului Moldovencei a avut nevoie de mai mult timp să se coacă, mai exact de 6 ani”, mărturisește aceasta.

Antreprenoarea se laudă cu un bogat asortiment de plăcinte moldovenești, dar și cu prăjituri de casă și unele tipuri de torturi. De asemenea, Cuptorul Moldovencei, are un portofoliu mixt de prăjituri din întreaga Românie, iar în total sunt peste 30 de produse permanente.

Citește articol